Mindfulness

Hos mig kan du lære mindfulness på 3 måder:

  1. Mindfulness terapi
  2. Mindfulness træning
  3. Mindfulness undervisning i hold (på virksomheder)

Der er forskel på de tre emner, men de har alle sammen den samme røde tråd - vær tilstede...

Når du er tilstede i dig selv, så kan du mærke din egen krop, dine følelser og få en større indsigt i dine tanker. På den måde har du den bedste platform for at lære dig selv at kende og lære at forstå din adfærd, dine følelser, dine tanker og dine kropslige fornemmelser.

Hvis du er privatperson så ring og hør nærmere om individuel terapi eller individuel mindfulness træning - du kan også læse mere om dem længere nede på siden og i fanen "Udtalelser fra terapien".

Hvis du er virksomhed så ring og hør mere om mindfulness holdundervisning og om mindfulness terapi til dine ansatte. Du kan også læse artikler om undervisningen i fanen "artikler".

 

Hvad er mindfulness træning og mindfulness terapi?  

Mindfulness er en række teknikker som alle hjælper dig med at komme i kontakt med dig selv. Mindfulness vil meget konkret gøre, at du kommer "ud af tankerne" og ned i kroppen. Tankerne bor i hjernen og nede i kroppen bor følelserne, mavefornemmelsen, stress signalerne, sanser og meget mere. Derfor er det vigtigt både at være i kontakt med hoved og krop. Når du er det så er du i nuet...

Hos os bliver du set, mødt og forstået som det menneske du er. Derefter lærer du at gøre det samme med dig selv. Du lærer at se, møde og forstå din egen indre verden, så det er dig der bestemmer i dit liv - så det ikke er stressen og ikke problemerne der bestemmer over dig...

Hvis du kommer til os med en krise, så er det meget vigtigt, at du lærer at møde krisen, se den og forstå den, så krisen kan vendes til en proces hvor du vokser og bliver stærkere som menneske. På den måde kommer krisen ikke igen...

Men du behøver ikke at være i krise for at være her. Måske ønsker du at lære mere om dig selv og udvikle bestemte sider af dit liv. Også her er opskriften at møde, se og forstå dig selv.

Alt det sker igennem mindfulness øvelser, samtale, hjælp til at strukturere mindfulness i din hverdag, og andre teknikker.

Vi skal selvfølgelig også arbejde med dit forhold til din omverden og hvordan du integrerer din nye viden om dig selv i arbejdet, i familie, ja i livet som helhed. 

Hvis du vil vide mere så bare ring til mig på 60633460

De bedste hilsener

Chris