Immunforsvaret

Jeg arbejder også med at styrke immunforsvaret i Naturvejen.dk.

Ca. 75 % af dit immunforsvar er i fordøjelseskanalen. Hvis din fordøjelse er forstyrret så er dit immunforsvar det også.

Stress er en af de store årsager til at fordøjelsen bliver påvirket negativt og dermed påvirker stress også dit immunforsvar. Mindfulness kan hjælpe dig med at håndtere stress og dermed også hjælpe med at balancere fordøjelsen og immunforsvaret.

MEN den danske standardkost med al for meget kød, brød, sukker og koffein sætter sig, hos mange mennesker, som et lag fordøjelseskanalen, der forhindrer optagelse af næringsstoffer og udskillelsen af affaldsstoffer fra kroppen. Derudover medfører denne kost og forarbejde fødevarer i det hele taget at fordøjelsens bakteriekultur nedbrydes, så den hverken kan varetage fordøjelsen eller være et effektivt forsvar imod de skadelige ting vi spiser.

Derfor er det vigtigt at vi udrenser fordøjelseskanalen og opbygge dens kultur igen.

Det kan jeg hjælpe dig med. Det er ikke en kompliceret proces og du kan selv vælge hvor lang tid det skal tage og hvor intenst det skal være - men uanset så er det en både sjov og livs-ændrende proces

Læs gerne mere på www.naturvejen.dk